Går du og mangler motivation til at tabe dig, eller synes du at du har svært ved at fokusere på dit arbejde. Har du angst, depression eller noget andet du går og tænker du mangler motivation til at ændre på.

 Så kan det være du har brug for hjælp fra en psykoterapeut. Psykoterapi i København handler ikke om det som mange tror, det handler ikke om at ændre på en masse ting, men faktisk så handler det om at give dig plads til at være den du er, og lære dig selv at kende, for så kommer de gode forandringer nemlig af sig selv.

Du er god nok

Vi fylder ofte os selv med tanker og negative sætninger som: 

  • Jeg er heller ikke god nok til at lave mad
  • Det roder for meget i mit hjem
  • Jeg er også for tyk
  • Jeg er ikke god nok til mit arbejde
  • Jeg er en dårlig forældre

Osv. osv. Du har helt sikkert nogle af disse, eller andre ting du siger til dig selv, måske endda dagligt.

 Psykoterapi i København kan hjælpe dig med at sætte fokus på hvordan du ved at tale pænere til dig selv faktisk kan ændre mange ting.

 Vores underbevidsthed lytter nemlig intenst til alt det vi siger hver dag, både det vi siger højt, og også det vi siger inden i os selv. Så hvis du flere gange dagligt bebrejder dig selv for at have gjort noget mangelfuldt, så vil det med tiden tærer på din selvtillid, og du vil indprente i din underbevidsthed at det bare ikke kan være anderledes. 

Roen til forandring

Når du først har styrket din selvtillid og du har lært dig selv at kende, så du hviler i dig selv, så kommer lysten til forandring på en helt anden måde indefra, og du kommer til at kunne mærke hvordan det bliver nemmere at ændre sig fordi det sker på en naturlig måde.

 Men ofte kræver det vedholdenhed, og når man står alene med det kan man hurtigt miste tålmodigheden og troen på at det virker, og derfor går mange til psykoterapi i København hvor de kan få hjælp og støtte med at holde fast i den gode ro og de gode forandringer.

Få en uforpligtende samtale

Hvis du går og overvejer om psykoterapi i København er noget for dig, så kan du altid kontakte en psykoterapeut til en gratis intro samtale. Her kan du høre lidt mere om hvad en psykoterapeut kan hjælpe dig med og hvad psykoterapi i København indebærer.

 Ofte handler god psykoterapi også om at have en kemi med den der skal hjælpe dig og lytte til dig, så du føler at det er nemmere at få talt om de ting der skal til.

Derfor kan det være rart med en uforpligtende afklarende samtale hvor du kan se om der er kemi og om psykoterapi er noget for dig.