cykelkurv

Det er især nemt og hurtigt at bruge sin cykel som transportmiddel, når man bor i en by. Her skal man ikke tænke på at holde i tidlige eller sene køer eller spekulere over, om man nu kan finde en parkeringsplads. Ej heller behøver man at betale i dyre domme for bilforsikringer, parkering og diverse reparationer og benzin. Det er dermed også et billigt transportmiddel for alle, der ønsker god motion og en bedre økonomi. Det er tilmed den bæredygtige løsning, hvor man ikke belaster miljøet unødigt i forhold til biler, busser, lastbiler og taxaer. Der har nemlig været meget fokus på klimaet i de seneste år. Ved at cykle kan man gøre klimaet en tjeneste.

En klickfix cykelkurv har du altid med dig

Selvom vi nu har nævnt mange af de store fordele, der er ved at cykle, er der også visse ulemper forbundet dermed. Et af dem er, at man kan være bekymret for at efterlade sin højtelskede og meget nødvendige cykelkurv på cyklen, fordi man ikke altid kan forvente, at den er der, når man kommer tilbage. Her er det værd at anbefale, at man investerer i en smart og meget funktionel adapter til at klikke på cykelstyret til en klickfix cykelkurv fra klickfix cykeludstyr kategorien.

Hav din cykelkurv med overalt

Med en klickfix cykelkurv er du sikret, at du kan tage din cykelkurv med dig overalt. Du skal bare klikke den af og på cykelstyret. Cykelkurven kan du også bruge som et indkøbsnet eller en skole – eller arbejdstaske, som du bærer med dig rundt til kontoret, studiet eller på indkøb i supermarkedet. Dermed skal du ikke have ekstra bæreposer med til dine ting. Det kan altså være rigtig praktisk være rigtig svært at undvære, hvis man bruger cyklen som et transportmiddel i dagligdagen. Du bør overveje at købe en god cykelkurv, så du kan gøre det lidt lettere for dig selv.

Kør længere ture med en clickfix mobilholder

Den smarte adapter, der kan monteres på cykelstyret, kan samtidig bruges som holder til mobiltelefonen, hvis du cykler længere ture eller ligefrem cykler landevejsløb, cykelstævner eller triatlon. Den er smart, fordi den holder mobiltelefonen i en lodret position, så det er nemt at følge med i den indtastede rute og i de kilometer, man har kørt, og som man har tilbage af sin tur. Derudover er den vandtæt, så man holder mobilen fri for vand, skidt og slud i dårligt vejr.

Tag hunden med på tur   

Mange tænker måske, at det kun er biler, ladcykler eller minibusser, der kan transportere ens hund. Det kan man nu også med sin cykel, hvis man vel at mærke har en mindre hund og investerer i en clickfix doggy hundekurv. Her kan hunden sidde trygt og godt under køreturen, hvor den tilmed kan kigge på sin ejer hele tiden og dermed føle sig tryg. Tasken til hunden er også stor nok til, at der kan ligge hundeposer og være en vandflaske og en vandskål til hunden. Når køreturen er slut, kan man bare klikke hundekurven af og tage den med sig. Det bliver ikke smartere!