badeværelse enterprise
badeværelse pris

Hvis du skal til at begynde dit store byggeprojekt, så kan det være fristende at kontakte nogle af de store selskaber, og man kan ikke rigtigt bebrejde dig for det. Det er et mærke man kender, laver de noget skidt så er chancen for at få folkets opbakning større i form af den berygtede shitstorm, og man kan finde et ton af anmeldelser af dem på nettet så man ved hvad man går ind til.

Problemet er så bare at du er en af mange kunder. Én utilfreds kunde ud af hundredvis af ventende, det er ikke et stort tab for en landsdækkende virksomhed, og derfor hvis du kommer fra en hyggelig, lille by som fx Stenløse, så vil det være mere anbefalelsesværdigt at prøve at søge efter de mere lokale virksomheder. Find for eksempel en murer i Stenløse, hvis du vil være sikker på et godt projekt.

Lokalt rygte

Fordi lokale virksomheder som et lille totalentreprise i Stenløse forholder sig lokalt, så er deres virksomhed også meget mere afhængig af deres lokale ry. Der er et ønske om at være på god fod med naboerne og omegnen fordi det er her at de finder deres hovedandel af kunder.

Derudover er de selv bevidste om at hvis du er tilfreds med dit badeværelse, dit tag eller hvad end du har fået lavet af dem, så vil der være en mulighed for at du viderebringer din gode oplevelse for naboer og venner, så de udbredes bedst muligt, da man netop mener at den bedste vej til succes er gennem talemåden word of mouth (mund til mund).

badeværelser

Det er nemmest for samarbejdet

En anden fordel ved at forholde sig lokalt er, at du ved hvor du skal gå hen. Finder du en af de heldige dage, hvor en murer i Stenløse ikke har så meget på programmet eller lige har 30 minutter til overs, så kan du med stor sandsynlighed få ham til at kigge på hjemmet, og du kan forklare hvad du ønsker fikset, så han selv kan danne sig et indtryk af grunden, tiden som skal bruges på det og endda måske komme med egne forslag baseret på erfaring.

Ydermere hvis du ikke mener at det afsluttede produkt ikke lever op til dine forventer; kan være du har opdaget nogle løse sten i en ny mur, der kan du direkte opsøge din lokale mursvend frem for at få fat i en kontor-ansat som selvfølgelig beklager situationen også vil de forhåbentlig sende en vogn om et par dage.

Man kan mere eller mindre sige at fordi man netop er gået lokalt tilværks, så er der en mulighed for at servicen også vil være mere nærværende hvilket kan øge trygheden omkring at det hele bliver gjort ordentligt, efter bogen og uden at nogle bliver snydt. Så det hjælper dig som kunde på et sikkerheds- og serviceorienteret plan, mens det hjælper den lille lokale murer til at vedligeholde det gode ry og omdømme, mens han kan om ikke andet forvente at skal du have lavet noget nyt, så ved du at du har en du kan regne med.