god parterapeut København

Der er ingen tvivl om, at den sværeste relation i voksenlivet er parforholdet. Når man har en person, som betyder så meget for en, så kan man begynde at vække gamle reaktionsmønstre og forsvarsmekanismer. Disse var engang nyttige, men ikke er mere. Hvis man ikke kommunikerer omkring disse ting, og bare lader parforholdet gå sin gang, så kan det være yderst skadeligt. Hvis man ikke tager fat i det tidligt, så kan man ende ud i ikke at finde hoved eller hale i, hvad der måtte være galt.  

Det er derfor det nogle gange er meget nyttigt at tage fat i en parterapeut, der kan finde hoved og hale i, hvad problemerne måtte være, og hvordan det kan fikses. Der er mange parterapeuter derude, som selv mener, at de er gode til parforhold. Mange har ingen forstand, men der er nogle, der er yderst kompetente. En god parterapeut København er Vicky fra The Praxis, og nu skal du høre hvorfor.  

Hvad er parterapi? 

Man skal huske, at det ikke altid er den parterapeut, der råber højest, som er bedst. Det er netop, hvad Vicky fra the Praxis ikke gør. Hun skaber en tryg ramme, så begge parter kan snakke åbent om, hvad de tror deres problemer måtte være.  

Ved parterapi er der ingen løftede pegefingre, eller fordomme. Der er intet der er for pinligt til at blive nævnt når man træder ind af Vickys dør. De fleste problemer, når det kommer til et parforhold, kan oftest løses. Når man starter til parterapi, så er det vigtigt, at man ikke bare fordeler ansvar, men i stedet formår at forstå de problemer, som opstår og hvordan de kan fikses. Når Vicky har par inde til terapi, så er det vigtigste, at begge parter kigger indad og er kritiske overfor den opførsel, som de har. Vickys erfaringer har det, at det ikke altid er nok at snakke om tingene, men også at de skal mærkes, opleves of eksemplificeres.  

Parterapi for alle 

Det er yderste vigtigt, at det bliver sagt, at der ikke er noget rigtigt eller forkert, når det kommer til parterapi. Det er alt efter, hvad de to parter i forholdet føler er et problem. En parterapeut, der er utrolig kompetent som Vicky er, er ikke den person, der skal fortælle, hvad der er rigtigt eller forkert. Hun er der bare til at være hende, der stiller spørgsmål for at komme til roden af problemerne, som foregår i et forhold.  

Det kan være, at hun spørger ”Hvilken grad af frihed ønsker i?” eller ”Hvad er utroskab for jer?”. Alle disse spørgsmål bliver fokuseret hen mod, hvad parret vælger at oplyse omkring. Man kan altid tage til en parterapeut. Der er ikke en aldersgrænse, hvor man enten er for ung eller gammel. Man skal heller ikke have været sammen i et vist stykke tid, men det er dog belejligt, at man har været sammen i et længere stykke tid.