badeværelsesfliser

Fliser er et populært valg til gulve og vægge på badeværelset, fordi de er ekstremt holdbare, nemme at rengøre og æstetisk tiltalende. De kan bruges til at designe dit badeværelse på mange forskellige måder, lige fra enkle mønstre på gulvet til dramatiske mosaikker på væggene. Desuden er en fliseinstallation en overkommelig måde at forvandle dit badeværelses udseende og følelse på. Find flotte fliser til dit badeværelse her og indret dit drømmebadeværelse i morgen.

Materialet betyder noget

Hvis du overvejer at installere fliser på dit badeværelse, er der flere ting, som du skal overveje. Først og fremmest skal du vælge, hvilken type fliser der er bedst til dit rum: keramik eller sten? Keramik er generelt billigere end sten, men er måske ikke så holdbart. Stenfliser har en længere levetid og har ofte unikke teksturer og farver, som ikke kan fås i det andet flisemateriale.

Nu hvor du er godt i gang

Når du har valgt dine fliser, skal du tænke over, hvordan du vil indrette dit rum. Flisemønstre kan spænde fra enkle linjer til indviklede mosaikker og alt derimellem. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type design der ville se bedst ud på dit badeværelse, kan professionelle fagfolk hjælpe dig med at skabe et skræddersyet mønster, der passer til netop dit rum.

Husk de små detaljer

Endelig er det vigtigt at vælge den rigtige fugefarve til din fliseinstallation. Fugemasse er det cementbaserede fyldstof, der bruges mellem fliserne for at holde dem sammen og beskytte dem mod fugtskader. Når du vælger en fugefarve, skal du huske på, at lysere farver lettere kan vise snavs end mørkere farver; hvide fugelinjer på mørk skiferfliser vil for eksempel være mere synlig end en mørk fugelinje på hvide fliser.

Mohs skalaen er din bedste ven

Mohs-skalaen for mineralhårdhed er en kvalitativ ordinalskala, der karakteriserer ridsefastheden af forskellige mineraler. Den blev skabt i 1823 af den tyske mineralog Friedrich Mohs og er opkaldt efter ham. Skalaen går fra 1 (blødest) til 10 (hårdest). På Mohs-skalaen vurderes et mineral ud fra, hvor ridsefast det er i forhold til andre mineraler. Dette er yderst brugbart i forhold til når man skal have fliser til badeværelset. Mange vil gerne undgå at bruge alt for mange penge på at udskifte fliser ofte. Derfor kan man tjekke materialets Mohs-skala for at se hvorvidt det er brugbart til for eksempel badeværelset. Ridser ser bare grimme ud og ligner noget der er løgn, derfor skal man have noget ordenligt.

Køb hos de rigtige

Hvis du er på udkig efter smukke fliser af høj kvalitet til dit badeværelse, skal du ikke lede længere end højst nødvendigt. Hos flisestudiet har de mange års erfaring indenfor kundeservice og fliser, de står altid klar til at rådgive og yde god kundeservice. Faktisk er god kundeservice i højsædet hos Flisestudiet, og de tager gerne imod ris og ros. Ydermere har de konkurrence dygtige priser. De har også et godt samarbejde med deres leveringspartner, som sørger for at du får hurtig, nem, let og direkte levering så du ikke behøver at vente 100 år.