Kornfri hundefoder

Hvis du er en af de mange danskere, som har sig en firbenet og pelset ven i hustanden, som er jeres ekstra familiemedlem, ja så har du nok også gået og overveje hvilke type hundefoder er bedst. Det kan være svært at finde hoved og hale, i hvilket firma, hvilken hjemmeside og hvilken type hundefoder man skal købe til sin hund. Denne tekst vil derfor introducere dig til et solidt dansk brand, som har eksisteret siden 1984, og sætter største ære i, at producere hundefoder, som passer perfekt til din hund, og som er lavet på de bedste råvare muligt. Læs med her, hvis dette lyder som noget for dig, og din hund. 

Hundefoder perfekt til din hund 

Når du skal finde foder til din hund, ja så er der altså mange mærker og typer man kan købe. Men et dansk brand, som siden 1984 har arbejdet for at udvikle hundefoder der er rig på kvalitet, næringsstoffer og virkelig sætter din hund sundhed i førersædet. Hike.dk har en vision om, at alle hunde skal kunne få sund kost, der passer til deres race, størrelse, aktivitetsniveau og selvfølgelig deres alder. Man arbejder dermed ud fra tesen om at hundefoder aldrig må have kunstige farve-, smags-, eller tilsætningsstoffer i opskriften. Derudover foregår deres produktion i Danmark, og du er altså sikker på kvaliteten af produktionen, og du er med til at sørge for mindre CO2 udslip ved at købe fra Hike.dk, da man ikke skal importere hundefoder fra andre lande. At hundefoderet produceres i Danmark, sørger også for at der er højt sikkerhedskontrol med netop produktionen, og dette heller ikke er noget du skal overveje når du køber sund og nærende mad til din pelsede ven. 

Kornfri foder til din firbenede ven 

Går du rigtig meget op i din hunds sundhed, ja så kan det være du bør kigge ind i Hike.dk’s kornfri foder. Denne slags foder er en helt speciel opskrift fra Hike.dk, og den er specielt udviklet netop for at sørge for at din hunds sundhed er i top. At hundefoderet er uden korn, betyder at den er velegnet til de hunde som har allergi. Det er altså godt hvis hunden har allergi, men også for at sørge for, at den ikke udvikler allergi. Det at servere kornfri hundefoder for din hund, gør også at det kan være lettere for den at holde en sund vægt, og altså dermed forhold sig aktiv og energisk. Endvidere mener man at det kan hjælpe på nogle hundes afføring, gøre at hunden ikke lugter så meget ud af munden, og faktisk også sørge for et stabilt temperament. Der er altså kun fordele ved at afprøve kornfri hundefoder, og din hund vil med sikkerhed takke dig for dit valg. Så klik ind på det ovenstående link, og bestil allerede i dag, netop det kornfri hundefoder som passer til din pelsede ven, således i kan forblive sunde sammen. Du kan også på hjemmesiden tjekke deres serier af foder ud til hvalpe, seniorer, sensitive og ekstra aktive hunde ud, således du altså har den helt rette foder til din hund.