Sommerferie i Danmark

Den danske natur har meget at byde på. Du skal ikke længere end til Silkeborg for at opleve en fantastisk natur og smukke omgivelser. Nær Silkeborg er et unikt landskab af rolige søger og skønne skove. Det giver muligheder for uforglemmelige oplevelser for hele familien. Pak bilen og tag hele familien med på ferie på Silkeborg camping. Det er nemt og fleksibelt at komme afsted, og campinglivet er sjovt for alle aldre.

Glæd jer til en miniferie i foråret

Der er masser af gode ferietilbud og muligheder for en sjov og afslappende ferie for hele familien på en campingplads nær Silkeborg.  Du kan planlægge en miniferie i foråret til Påske, Kr. Himmelfart, St. Bededag eller Pinsen, hvor du og familien nemt kan tage på en forlænget weekend. Det gode ved at overnatte på en campingplads nær Silkeborg er, at I kan lave aktiviteter sammen som at tage på kanotur eller på en cykeltur i skoven. I kan tage jeres egen campingvogn med eller leje en hytte til hele familien. Det er nemt og bekvemt. Planlæg jeres ferie allerede nu og glæd jer til en miniferie i foråret.

Hold sommerferie i Danmark

Efter corona er det gået op for mange danskere, hvor skønt det er at holde ferie i Danmark. Silkeborg og omegn byder på naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. På en campingplads nær Silkeborg er der aktiviteter for store og helt små børn. Det er trygt at bevæge sig rundt på campingpladsen for de mindste, så du kan slappe af ved at lade dit barn lege i trygge omgivelser. Hold sommerferie i Danmark og vis jeres børn, hvor naturrigt et land Danmark er. Der kan også være andre børn på campingpladsen, som jeres børn kan møde og lege med. Campinglivet åbner op for nærvær og socialt samvær.

Sommerferie i Danmark

Camping er alt andet end kedeligt og primitivt

På en campingplads nær Silkeborg finder du alt, hvad hjertet begærer. Camping er alt andet end kedeligt, og standarden og kvaliteten i hytter og faciliteter er høj. Du bor godt på campingpladsen. Vælger du at holde ferie i din egen campingvogn eller autocamper, kan du nyde de smukke naturomgivelser, hvor campingpladsen nær Silkeborg er inddelt i flere niveauer og terrasser. Her kan du nyde udsigten, mens du sidder og nyder morgenkaffen i din campingstol. Campingpladsens hytter er også hyggelige og indrettet med alt det, du har brug for.

Bæredygtig camping

Vælg en campingplads nær Silkeborg, der er bæredygtig. Det vil sige, at campingpladsen lever op til en række mål omkring bæredygtighed. For eksempel produceres cirka en tredjedel af elforbruget på campingpladsen, der er affaldssortering og skråningerne på campingpladsen er udnyttet til biodiversitet. Det er interessant, hvordan campingpladser får større og større fokus på bæredygtighed og kan bruge det som en fordel til at optimere campingpladsens drift og vedligehold. Når du bor på en campingplads nær Silkeborg, der er certificeret i bæredygtighed, er du med til at bakke op om den grønne dagsorden. Bæredygtig camping er godt for miljøet.