kattebakke

Livet med kat er et skønt liv. De er søde, kælne og spindende, og der findes ikke noget mere hyggeligt, end en dag på sofaen med en kat på maven. De er gode til at klare sig selv, og det kræver ikke så meget pasning andet end nogle basisfaciliteter; mad, varme og kattebakke.

kattebakke

Det bedste slags kæledyr

Katte er nogle af de bedste kæledyr. Det er de blandt andet fordi, de er gode til at tage sig af sig selv. En almindelig huskat skal ikke vaskes; det klarer den selv. Den skal ikke luftes, fordi den kan sagtens selv tage på eventyr og finde hjem igen.

Derudover kræver en kat heller ikke konstant opmærksomhed; den har det godt, så længe I er i det samme rum. Men en kat kræver altså en god kattebakke, når alt kommer til alt.

Når vinteren kommer

Når vinteren er på vej, begynder jorden at blive hård. Det bliver sværere og sværere for små kattepoter at grave i, så den må gå på toilet andetsteds.

I langt de fleste situationer betyder ”andetsteds” indenfor. Som katteejer er det dit job at finde en god kattebakke til din kat. Har du en bestemt stil i dit hus, kan du godt finde en, der er flot, og en med en låge, så hele rummet ikke lugter. Det er faktisk ikke så svært, og det vil være super gavnligt for både dig og din kat.

Få styr på situationen

Kattebakken gør det nemmere for jer begge to; katten kan nemt gå på toilet, og du slipper for at katten tisser andre steder indenfor. Katten vil i langt de fleste situationer hurtigt bruge kattebakken, fordi den foretrækker et toilet, som den kan grave i, og det kan den jo med kattegrus.

Man kan få kattegrus, der er lugtabsorberende, og kattegrus, som klumper, så de beskidte dele nemt kan sorteres fra.

Den bedste type kattebakke

Den bedste type kattebakke er den, som din kat frivilligt bruger. Hvis du har en tilgængelig, og din kat stadig ikke bruger den, skal du undersøge, hvad der kan ligge bag det.

Det kan for eksempel være, hvis kattebakken er helt ny. Så er du lige nødt til at vise katten, hvor den egentlig står. Ser du din tisse indenfor, skal du hurtigt sætte den i bakken, så den kan associere aktiviteten med stedet. Derudover kan katten også tisse andre steder, hvis bakken er ukomfortabel, såsom hvis den er for lille, eller hvis siderne er så høje, at de skraber op af kattens ben. Det kan også være et tegn på at katten er stresset; i så fald er det vigtigt at finde ud af hvorfor.

Kattebakken til din kat

Kort sagt er kattebakken en vigtig del af din kats liv, og det kan også blive en vigtig del af dit. Når jorden er frossen, er der intet andet at gøre; katten skal jo på toilet, så det er logisk for den at gøre det indenfor. Hjælp din kat og hjælp dig selv ved at købe en god kattebakke.