elevationsbund

Søvn er utroligt vigtigt for kroppen. Det medvirker til, at du kan koncentrere dig i løbet af dagen og få gjort de ting, som du gerne vil opnå. Derudover har det også indflydelse på dit overordnede helbred og faktisk også på din levetid. Hvis du sover enten for meget eller for lidt, så risikerer du at skære nogle år af dit liv. Derfor er det en god ide at skabe de bedste forhold i soveværelset, for at ud både har nemt ved at falde i søvn, men også sover hele natten. Hvis du vil blive klogere på, hvordan du opnår netop dette, så kan du blot læse mere lige her.

Sørg for at have en seng, der er optimal til dig – overvej at investere i en elevationsbund

Mange vælger at købe en billigere seng for at spare penge – det er dog ikke et af de steder, hvor du må spare. Hvis ikke du har en god madras, så kan du nemlig skabe smerter i ryg og nakke, og du vil have svære ved at sove om natten.

Mange er glade for at vælge en seng med elevationsbund. På den måde kan de nemlig forme sengen efter den måde, som de sover bedst i. En elevationsbund er også smart, hvis du for eksempel læser inden sengetid eller har et fjernsyn i værelset. På den måde kan du nemlig sidde op i sengen og igen vil det hjælpe med, at du undgår smerter i nakke og ryg.

På den måde er der altså flere fordele ved at have en elevationsbund, og du kan med fordel overveje at investere i en til dit soveværelse, hvis du alligevel skal ud og have skiftet din seng.

Etabler en god aftenrutine

En aftenrutine er utroligt vigtig for dig, der gerne vil have nemt ved at falde i søvn. Den kan nemlig hjælpe dig med at fortælle din krop, at det er tid til at falde til ro og i søvn. Hvis du gerne vil i gang med at etablere en aftenrutine, så overvej hvilke elementer, du gerne vil inkludere, men tænk samtidig på, hvordan du bedst falder til ro.

Det kan være en god ide at starte din aftenrutine med et bad. Tag dig god tid til at pleje din hud og vaske dagen af dig så at sige, så du føler dig afslappet, når du træder ud. Herefter kan du lave dig en kop te og sætte dig i sengen med en god bog – det vil være ekstra afslappende, hvis du har en elevationsbund, så du kan sidde op og et natbord, hvor din kop kan stå. Hvis du kan dæmpe lyset i soveværelset så overvej også dette

Vigtigst når du bevæger dig igennem din aftenrutine er, at du ikke bruger din mobil. Lyset fra skærmen holder dig nemlig vågen og det vil være svære at falde i søvn.