Sengen er et sted, hvor vi kan sove og slappe af og tilbringe utallige timer. Der er ikke meget andet at sige, end at senge er gode, og at vi bare har brug for dem! Senge har en lang og interessant historie. Senge har eksisteret i århundreder, og de har udviklet sig en hel del i løbet af den tid. De tidlige senge var væsentlig mere primitive og ubehagelige. I dag vil man nok ikke kendetegne det som senge, men dengang var det den eneste form for seng. I dag er senge meget mere komfortable, og de findes i mange forskellige stilarter. Køb din seng i dag hos https://time2sleep.dk/ og sov godt.

Hvis du nu leder efter forslag til, hvilken type seng du skal købe, kan du måske tage et kig på nogle forskellige typer:

Træsenge er nogle af de mest klassiske senge, som normalt er lavet af egetræ eller en anden træsort. Hvis du er på udkig efter noget smart og ønsker noget, der passer til dine møbler, kan disse senge være et godt valg! Det er klassisk, og sikkert valg.

Sengegavle af metal ser meget slanke ud, men kan være kolde, når man rører ved dem, hvilket sandsynligvis skyldes deres materiale. De fleste metal sengerammer er også justerbare, så hvis du er højere end gennemsnittet eller bare kan lide ting i forskellige højder, kan disse være godt for dig. Disse giver også et minimalistisk stil

Vandsenge har nogle få egenskaber, der kan gøre dem mere attraktive for dig end andre typer senge. For det første er de meget komfortable, da vandet hjælper med at fordele din vægt jævnt. De er også justerbare, så du kan gøre dem blødere eller hårdere alt efter dine præferencer. Og endelig kommer de ofte med indbyggede varmeapparater, hvilket kan være meget nyttigt om vinteren! Vandsenge er når man virkelig skal gå all-in på sin seng.

Det er ikke kun sengen som der har betydning

Sengetøj af bomuld eller uld kan være meget nyttigt, når det er koldt, men også meget varmt om sommeren! Senge med både madras og pude er som regel fyldt med denne type materiale. Sengetøj er også vigtigt, fordi det er med til at holde dig varm eller kølig, afhængigt af årstiden. Det kan også være med til at beskytte din madras og pude mod snavs og støv.

Ingen seng uden madras

Madrasser findes i alle former og størrelser, nogle er for små til, at nogen kan sove behageligt på dem, mens andre er så store, at de virker som om de er lavet til pleje konger – disse er kendetegnet som kingbeds eller flydeseng hvor man kan ligge vandret og lodret. Det bedste, når du køber en madras, er nok at prøve den først, før du lægger dig fast på noget, du måske fortryder senere! Søvn er utrolig vigtigt og en god nats søvn er den bedste medicin. Det kan ikke understreges nok hvor vigtig en god seng er for nattesøvnen.