Vlog

Går du med en drøm om at blive den næste store stjerne på sociale medier, eller vil du blot lave videoer til en lille skare? Lyder det som noget for dig at fortælle historier, lægge makeup og vise din garderobe frem foran kameraet? Der er nogle essentials, som er uundværlige, hvis du vil være vlogger. På MySmartwatch finder du alt, hvad du skal bruge.

Lyset betyder mere end du tror

Kender du det, når man videochatter med en ven, og det eneste man kan se, er solskin i vinduet bagved, mens den, du snakker med, er helt utydelig? Folk glemmer ofte at vende ansigtet mod lyset eller blot tænde for en lampe. Et ring light er noget af det bedste vlog udstyr, du kan anskaffe dig. Med dette smarte lys kan du også filme på de sene aftentimer.

Måske har du allerede set, hvor populære ring lights er blevet. Du kan finde dem i alle størrelser, og ofte er der en smart telefonholder i lyset. Selv hvis du er studerende, vil disse lys være til at betale, og indkomsten som vlogger er god. Der er altså ingen undskyld for ikke at investere i denne fantastiske opfindelse.

Hvis ikke der følger mobilholder med i dit nye ring light, er det en god idé at kigge på, om du også skal investere i en tripod. Tripods er den mest anerkendte form for vlog udstyr. De fås i alle størrelser, og de passer til alle telefontyper.

Kameraet skal stå stabilt

En film med mange rystelser, er noget af det, der får flest til at hoppe ud af videoer. Det virker uprofessionelt. Selvfølgelig kan man stille telefonen op af den nærmeste vase, men hvis du skal filme ude i naturen, virker det ikke optimalt. Vlog udstyr som en tripod er den bedste hjælp, når du ikke har holderen fra dit ring light.

Du kan få tripods der er små og handy. Perfekt til en vlog, hvor du skal gå rundt imens du filmer. Hvis du, for eksempel, skal filme en voxpop, vil det være praktisk med en tripod, der kan slås ud, så du kan filme i øjenhøjde med de medvirkende.

Kirsebærret på toppen

I en verden, hvor folk stiller større og større krav til deres indhold på sociale medier, er der super vigtigt, at man lever op til de andres kvalitet. Vlog udstyr er stedet man nemmest kan starte med. Oftest vil din telefon kunne filme i så høj kvalitet, at du ikke behøver investere i et kamera som det første. Hvis blot du bruger kameraet på telefonens bagside og ikke det kamera du tager selfies med, skulle du være good to go.

Nu er du snart klar til at filme din første video. I takt med at din følgerskare bliver større og større, kan du få brug for mere vlog udstyr. På hjemmesiden finder du også, blandt andet, mikrofoner, så du kan skabe dit helt eget lille filmstudie. Hvad venter du på? Klar, parat, action!