nyt badeværelse

Trænger dit badeværelse til at få et nyt tidsvarende look, så er det oplagt, at du tænker fliser ind i første step i dit badeværelses renoveringsprojekt. Valget i dag er unikt, så tag dig tid til at se på fliser.

Besøg evt. nogle fliseudstillinger på https://www.badogfliser.dk/. Du kan også booke et kundemøde. Det gør, at du får professionel rådgivning af fagmænd, men måske har du også haft overvejelser om vejledning fra en indretningsarkitekt. Dvs. at du sammen med fageksperter, finder den fliseløsning, du der passer dig bedst, både i stil og udseende.

Flisernes historie

Vidste du, at Bornholm har historie for fliseproduktion flisens-historie? Men i dag tænkes fliser ind fra mange middelhavslande bl.a. grundet deres unikke mosaikkultur, bestående af småsten eller glasstykker. Som på mange henleder tankerne til sydens sol, varme, eksotiske eventyr.

Valg af fliser

Tidsløse look er oftest rolige rum, hvor farverne spænder fra hvid, grå, beige, sort og blå. Er du til mere liv, så er mosaik måske noget for dig? Her kan du indtænke dit eget præg af smukke mosaik mønstre, hvis det er noget, der falder i dit øjes smag. Oftest vil det give dit badeværelse ekstra karakter og personlighed.

Men du kan også indtænke beroligende auqafarver som elementer, som passer godt til alle stilarter. Du kan også lege med forskellige udtryk, form og størrelser i dit flisevalg. Ensfarvet mønstre kan også indgå her etc. sildeben.

fliser

Personligt præg

Det vigtigste er, at du i dit renoveringsprojekt af dit badeværelse føler, at det er og bliver et rum, hvor du føler dig hjemme i. Og et rum, som du kan lide at opholde dig i. Det personlige præg kan også i form af nips, valg af håndklæder herunder farver, så mulighederne er mange for at netop at gøre det til dit eller familiens badeværelsesrum. Et rum, hvor I alle nyder at være i, da man jo også spenderer mange timer der etc. lange varme bade.

Fliseudstilling

En fliseudstilling bør du derfor se som en investering i dit renoveringsprojekt af dit badeværelse. For valget af fliser kan ikke gøres om, når de først er sat op. Dertil skal du huske på, at fliser kan være en lidt dyrere investering, men holder også i mange år. Specielt hvis du også rengør og plejer dem efter anvisning.

Mange spørgsmål kan dertil dukke op i dit renoveringsprojekt af dit badeværelse, så at have en god plan fra start, som du sammen med fageksperter har fundet frem til, kan ofte ende i den bedste og billigste løsning. Og der kan måske også være løsninger, hvor du behøver andre fagpersoner til at hjælpe dig.

Det kan dertil være godt at få lagt en økonomisk plan. Måske du ender ud i andre valg end fliser, og måske skal der et lille lån til. Det kan du evt. i samråd med fageksperter også finde ud af. Her er det dog godt at kigge på lån til renovering, hvis du ender ud i; at hele din drøm om et nyt badeværelse, skal ske nu.