Legetøj er ting, som folk leger med. Det kan være voksenlegetøj eller børnelegetøj. Legetøj bruges normalt til at fordrive tiden på en sjov måde, men nogle stykker legetøj er også nyttige til at lære børn færdigheder, som de får brug for i livet. En populær og elsket figur hos børn er Gurli Gris. Gurli Gris kan findes i hele verden i over 180 lande, hun er nok den mest populære gris nogensinde! Der findes alverdens slags Gurli Gris legetøj, både aktivt legetøj, kreativt legetøj og meget mere. Køb alt fra Gurli Gris her.

Hvorfor er en Gris så populær?

Der er mange årsager til at Gurli Gris er så vellidt i hele verden. Meget af det skyldes simpliciteten, den er genkendelig og er blevet vist i mange år nu. Universet er spækket med farver, glade dage og man kan ikke undlade at grine med når de griner. Episoderne er korte dosis af ren dopamin og serotonin for børn.

Legetøj til børn

Legetøj kan komme i mange forskellige former og størrelser, men nogle af de mest almindelige legetøjsformer er dukker. Dukkers historie går langt tilbage til gamle civilisationer, såsom egypterne og grækerne. Der findes endda stendukker, som blev fundet i det gamle Grækenland og kan ses på museer over hele verden. Dukker er også blevet lavet af træ, stof og andre materialer. Moderne dukker kan være alt fra et bobble head til en dukke, der leveres med flere forskellige outfits og tilbehør. Dukker kan bruges til at lære børn, hvordan de skal tage sig af babyer og små børn. Nogle af disse dukker laver endda lyde som en rigtig baby.

Børn leger

Børn elsker at lege med legetøj! Der findes mange forskellige typer legetøj, som børn kan lege med, herunder pædagogisk legetøj som puslespil og byggeklodser . Nogle populære børnevenlige lege er f.eks. tag, gemmeleg eller dåseskjul. Der er uendelig mange børnelege lige som børns fantasier også er endeløse. Klassiske spil som kugler eller sjippetov kræver færdigheder, men de er også bare sjove! Mange børn elsker også at lege sammen. Det kan være med andre børn i samme hus eller med børn, der bor i nærheden. Leg er en god måde for børn at blive gode venner på! Det bedste ved skolen, var at der var så mange forskellige at lege med. Man fik hurtigt venner man kunne spille bold, sjippe sjippetov med eller noget helt tredje!

Livet er en leg for børn

Legetøj er sjovt, men det er også meget lærerigt. Børnelegetøj findes i mange vilkårlige former og størrelser, så der er noget for ethvert barn og noget til børn med forskellige behov. Legetøj er med til at lære spædbørn at tale, kravle og gå. De lærer også småbørn om farver, former og tælling med farverige byggeklodser eller stabelringe. Uanset hvilken slags legetøj du køber til dit barn, skal du sørge for, at det er alderssvarende! Du ønsker ikke at give et spædbarn et brætspil, fordi det ikke kan spille endnu, og dermed ikke få det sjove ud af spillet. Legetøj holder dine børn beskæftiget