Når sulten begynder at melde sig, kan man i starten slå den hen. Men jo nærmere man kommer frokosttid, jo mere dykker produktiviteten.

Det bliver svært at koncentrere sig, og det eneste, man efterhånden har i hovedet, er mad. Man kan pludselig finde sig selv i gang med at drømme om lækre, sprøde sandwich, en salat med det hele eller bare en hotdog fra den nærmeste pølsevogn – også selv om man godt ved, at man har tre klapsammen madder liggende i personalekøleskabet.

Men hvorfor ikke komme drømmerierne i forkøbet og tilbyde medarbejderne på din arbejdsplads en god firma frokostordning fra www.able.dk?

God mad er lig med øget trivsel

Det er ikke ligegyldigt, hvad vi fodrer vores krop og vores hjerne med. Maden er vores brændstof, og vi kører selvsagt bedst, når maden giver os det, vi skal bruge af proteiner, kulhydrater, fibre og kalorier.

Med en frokostordning er man sikker på, at kosten er tilpas varieret og sammensat på den rigtige måde. En sund og nærende frokost er vigtig, fordi den giver tilfredse og veltilpasse medarbejder, og dermed styrkes såvel samarbejde som produktivitet.

Derudover er frokosten et vigtigt samlingspunkt på en arbejdsplads.

At kunne sidde ned sammen med sine kolleger og nyde et godt måltid giver en fornemmelse af sammenhold og fællesskab på tværs.

Og uanset om der bliver diskuteret faglige ting over frokosten, eller man taler om børnene derhjemme, det nye hus eller planerne for vinterferien, så giver samtale forståelse, og jo bedre vi forstår og kender hinanden, jo bedre bliver vi til at samarbejde og til at hjælpe hinanden.

Mad for enhver smag

En frokostordning til din virksomhed og dine medarbejdere betyder ikke, at I alle skal være enige om, hvad I skal spise.

Hvordan skulle I også nogensinde kunne blive det?

Smag og behag er som bekendt forskellig.

En frokostordning giver derimod adgang til at bestille frokost fra en lang række køkkener og caféer i netop dit område. Og så er det bare med at gå ind og vælge fra det enkelte køkkens menu.

På den måde kan der komme noget godt på tallerkenen både til den kødelskende medarbejder og til dem, der spiser vegetarisk, vegansk eller bare er midt imellem og gerne vil have noget kød, men også masser af grønt. 

Og man er som kunde heller ikke forpligtet til at handle hos det samme køkken uge efter uge. Man kan frit vælge at prøve det ene køkken den ene uge, et andet den næste.

De mange valgmuligheder giver ekstra variation til jeres frokost og endnu større madglæde.

Findes i de fleste større byer

Det er muligt at melde sig til en frokostordning i de fleste større byer på både Sjælland og Fyn, samt i Jylland.

Listen af madsteder, hvor I kan få firmafrokostordninger fra, er lang, så det er bare med at klikke sig ind, og finde de steder, der geografisk passer til netop din virksomhed og dine medarbejdere og få skruet op for glæden ved en god frokost – Velbekomme.