Det at indrette sit hjem kan vise sig at være en udfordring, især hvis man ikke har meget plads at gøre godt for. Hvis man ikke har meget plads i hjemmet, må man nogle gange være kreativ, for at finde plads til det hele. Der er også designet forskellige møbler med fokus på at have flere funktioner, for at give dig muligheden for at få plads til det hele, uden at skulle have for mange møbler. Hos Futon kan du finde mange forskellige møbler der kan give dig mere plads i hjemmet.  

Sovesofa 

Sovesofa er en god løsning, hvis du gerne vil spare på pladsen. Hvis du bor i en mindre lejlighed, og derfor ikke har et separat soveværelse og stue, så kan det være svært at finde plads til både sofa og seng. Begge tager meget plads, og ikke alle steder har plads til begge. Med en sovesofa får du begge i en. 

Du kan vælge af have den slået ud som seng det meste af tiden, hvis du bare er dig selv, dette er nemmere, og kan give dig mere tid i hverdagen. Hvis du så får gæster, kan du slå den sammen, og derved have siddepladser til dem og dig selv. Det er derfor nemt for dig at have både seng og sofa, uden at skulle bruge for meget plads i dit hjem.  

Mindre møbler 

Hvis du ikke har meget plads, så kan det være en idé at bruge mindre møbler i din indretning. Det betyder en mindre sofa, små borde, et lille spisebord hvor der måske kun er plads til 2 til 4 mennesker.  

Med mindre møbler for du plads til mere i dit hjem, og hvis du kun er dig selv, så behøver du ikke at bekymre dig om at have plads til mange mennesker. Hvis du får gæster på besøg, så kan du altid have klapsammen stole, som du kan tage frem, hvis nødvendigt. På denne måde sparer du også på pladsen, men samtidig har møbler nok, hvis du får gæster. 

Møbler med flere funktioner 

For at spare plads kan det nogle gange være nødvendigt at være kreativ, når det kommer til valget af møbler. Du skal være opmærksom på hvor meget plads det tager, men også om det er praktisk at have et bestemt møbel. Hvis det viser sig at det ikke er praktisk, så har du i sidste ende måske spildt plads, som kan bruges til noget andet. 

Du kan få møbler som har flere funktioner. For eksempel hvis du har en lille gang kan det være svært at få plads til sko, jakker, tasker, nøgler osv. Dog er der en løsning til dette. Du kan finde et mindre bord, som du gerne vil bruge i gangen. Vælg en med en skuffe. Her kan du placere dine nøgler, vigtigt papirer osv. Vælg et bord med plads under den, så du kan sætte dine sko der, dette betyder at de ikke står midt på gulvet, og tager plads. Oven på kan du så placere den, eller de tasker, som du bruger mest.