Fritz Hansen stol

Disse tider er der mange der har valgt at frobedre deres bolig. Om det så er køkkenet der skal rives ned, eller om hele huset så bare skal males. Spisestuen er nok det rum der bliver mest overset når det kommer til boligopgraderinger. Det er sjældent at huse overhovedet har en seperat spisestue disse dage, ofte er det indbygget i et køkken altrum. Men hvis ens spisestue trænger til kærlighed, så læs videre og find ud af hvordan man får den smarteste spisestue.

Stolene

Stolene er nok det vigtigeste valg når man er i gang med at forebedre ens spisestue. Stolene er det første indtryk man får når man er i en spisestue for første gang. Det er stolene der sætter det tema resten af rummet skal følge. Stolene er jo også der hvor man sætter sig ned. Hvor man selv og ens gæster kommer til at bruge størstedelen af tiden. Men bare slap af fordi det er Fritz Hansen stole man skal have. De er smarte. De er chic. Og de kommer helt klart til at passe ens spisestue. Køb Fritz Hansen stol og sæt temaet for din spisestue.

Fritz Hansen stol

Bordet                                                                   

Det er vigtigt at man finder et bord der passer ens Fritz Hansen stole. Bordet burde være stort nok for ens gæster, og mindst seks Fritz Hansen stole, men gerne otte Fritz Hansen stole. Bordet har ikke noget at skulle sige. Bordet er hvor man serverer og spiser, men er ikke noget en selv eller ens gæster burde kigge på to gange. Dog er det vigitgt at ens bord, ligesom ens Fritz Hansen stole er praktisk, det skal holde, fordi spisestuen er ikke et rum man opdaterer ofte.

Baren

De fineste spisestuer har jo en bar. Men nu er det jo ikke alle der har plads til en bar. Der er heller ikke alle der har budgettet til at hyre en hel bartender hver gang man har gæster på besøg. Men selvfølgelig er der muligheder for alle. En drinksvogn tager jo ikke meget plads. Ikke kun er det praktisk, det ser godt ud og skal nok imponere ens gæster. Bare husk at altid have is i fryseren man kan tage ud, så skal det nok blive godt. Fritz Hansen stolene, det praktiske elegante bord og drinksvogenen, det kommer til at forme en smart spisestue.

Den røde tråd

Det er vigtigt at der er en rød tråd i ens spisestue. Det er jo bare ikke et rum man spiser i. Det er det rum man underholder i. Fritz Hansen stole hjælper med at binde det hele sammen. Men man skal også overveje dekorationerne. Har man noget på væggen? Måske nogle malerier eller billeder. Hvad med de tallerkner man bruger? Måske er det på tide at de bliver erstattet med noget der matcher ens Fritz Hansen stole. Måske burde man overveje en accent væg, for at binde det hele sammen.