infoskærme til virksomhed

Man hører meget om, at folk har lavet om i hjemmet. Corona har gjort, at vi har været meget mere hjemme end normalt og derfor har vi haft tid til at lægge mærke til alle de ting, der skal laves om på i vores hjem. Det har så også betyder, at vi ikke har tilbragt særlig meget tid på vores arbejdspladser.

Nu er de fleste af os dog tilbage på vores arbejdsplads igen og begynder her at lægge mærke til forbedringsmuligheder. Er du virksomhedsejer, så er det måske nu, du skal overveje, om det ikke er tid til at renovere.

Hvilke ting der skal renoveres, vil naturligvis afhænge af din virksomhed, dens behov og dine medarbejderes behov. Der er dog nogle generelle ting, som vil være en god idé at fokusere på under en renovering. Hvilke det er, kan du læse mere om her i artiklen.

Implementer infoskærme til virksomheder

Ved at lave om får du mulighed for at bruge infoskære i din virksomhed, så som disse fra nordiscscreen.dk.

Infoskærme til virksomheder er en god løsning for dig, der har mange medarbejdere. Mails bliver hurtigt væk i indbakken og der er altid nogle, der er til møder. Ønsker du at kunne opdatere medarbejdere på en hurtigt og effektiv måde, så kan dette gøres via infoskærme til virksomheder. Medarbejderne skal blot have et stykke tid til at vænne sig til, at bestemte former for informationer kommunikeres via infoskærme til virksomheder.

I en stor virksomhed vil der ofte også være tilbud såsom et cafeteria og måske et motionscenter. Her vil infoskærme til virksomheder også være relevant. På infoskærme til virksomheder vil du nemlig kunne minde folk om åbningstiderne, så alle har styr på det.

På infoskærme til virksomheder kan man kommunikere:

  • Overblik over gårsdagens salg
  • Vigtige møder der omfatter hele, eller store dele af, virksomheden
  • Opdateringer på tiltag i ledelsen, bestyrelsen osv.
  • Hvis der kommer nye ansatte
  • Fødselsdage
  • Dagens menu i kantinen
  • Vejrudsigten
  • Virksomhedens mål og målsætning
  • Virksomhedens budskab

Som du kan se, er der altså et væld af muligheder, hvis du vælger at bruge infoskærme til virksomheder i din egen virksomhed.

infoskærme til virksomhed

Få lavet nye badeværelse

Under en virksomhedsrenovering vil det også være oplagt at tage et kig på badeværelserne. Er de up to date eller skal de renoveres?

Der stilles ofte nogle lidt andre krav til badeværelser i end virksomhed end til badeværelserne i vores egne hjem.

I forbindelse med en renovering af badeværelserne er det også oplagt at lave et bad eller to. På den måde giver du dine medarbejdere mulighed for f.eks. at cykle eller løbe på arbejde, fordi de kan tage et bad bagefter.

Forbedre arbejdsmiljøet

Sidst, men ikke mindst, så kan du under en renovering også sætte fokus på at forbedre arbejdsmiljøet. Det kan man f.eks. gøre ved at lave bedre ventilation, ved at skifte vinduerne ud til nogle, der er varmeisolerende, ved at indrette kontorer og kontorlandskaber mere optimalt og ved at bruge lyddæmpende materialer i kontor- og fællesområder.