Ole Mathiesen ur

Ole Mathiesen ure, er ure der har holdt kvaliteten igennem hele tre generationer. Deres historie rækker helt tilbage til 1845, og de første ure blev designet i 1962. Siden da har Ole Mathiesen ur været af høj kvalitet og design, og i dag er de set som en af Europas bedste, og mest eksklusive mærker for ure i verden. Dette er både ure og smykker, og de er blevet udnævnt af det royale danske hof.

Det startede i København, hvor Carl Matthæis og J. P. Christensen startede forretningen i 1845. Herfra blev de hofleverandører for de kongelige, til Kong Frederik den 7 og Grevinde Danner. Dette blev ved selv i 1919, da Matthæis og Christensens efterfølgere, Axel og Ole Mathiesen tog over forretningen og begyndte at lave de kvalitetsure som vi kender i dag, i samarbejde med Schweiziske virksomheder. I 1998 begyndte Ole Mathiesen at lave deres helt eget magasin, som endte med at blive et prisvindende blad, som er det eneste danske blad af sin slags. Det bliver udgivet to gange om året i 90.000 kopier, ud i hele Danmark. Gennem dette blad kan du se hele processen og håndværket bag urene.

Ole Mathiesen ur

Moderne Mathiesen

I dag er de nyeste moderne ure fra Ole Mathiesen designet så nogle er vandtætte, og der er lavet ure til at udøve sports i. Der bliver altså opdateret med de nyeste teknologier og stile, men selvfølgelig bliver den traditionelle og genkendelige stil ved med at gå igen i alle ure. Den evige kvalitet som der går igen i alle ure, bliver også bekræftet i 2004, hvor Ole Mathiesen bliver æret med The Classics Prize, for de klassiske designs af ure gennem flere årtier. Derefter bliver Ole Mathiesen også ærede med at blive mærket som Dansk hofleverandør for de kongelige, i 2008. Altså er firmaet et anerkendt mærke, og meget velset.

Selv i dag, bliver de originale og klassiske kollektioner af ure fra firmaets start, stadigt husket og præsenteret gennem de nye kollektioner. Der er en rød tråd der forbinder de nye ure med de gamle, så de ærer stilen, der er flere årtier gammel, men de er stadig fuldt opdateret med den nyeste teknologi og kunnen. Dette er både ure, der er lavet med mænd i mente, og nogle med kvinder i mente.

Men urene er heller ikke den eneste luksuriøse vare som Ole Mathiesen laver og leverer. De laver også smukke i stor kvalitet. Med det indgår både halskæder, ringe og øreringe. Selvfølgelig er der også service inden for vedligeholdelse og reparation af dit ur. Med det er der også garanti til alle ure, når du køber et der varer to år fra købsdato.

Det betyder altså meget for Ole Mathiesen at urene er i den bedste kvalitet og design. Samtidig betyder deres historie og arv meget, og er noget som de er stolte over. Derfor beholder de den samme klassiske stil, og beholder historien i deres designs. Dette er altså ure med stor personlighed, såvel som kvalitet.