Cykelhegn

Er du i gang med at planlægge en lokal festival, byfest eller et cykelløb, så se med her. Der er mange praktiske ting, der skal ordnes, når man holder en festival, byfest eller et cykelløb. Det er bl.a. vigtigt, at man holder styr på publikum, da det kan udgøre en risiko for ryttere og optrædende ved de arrangementer, man afholder.

Et godt produkt til at afskærme publikum

Når der holdes festival, byfest eller cykelløb, kan det hurtigt blive farligt med de mange publikummer. Jo flere der er med til at se det pågældende arrangement, des større vil risikoen udgøre. Når der er mange tilstede ved samme arrangement, bliver publikum hurtigt forvirrede, hvis der ikke er en tydelig afskærmning. Der vil altid være nogen, som gerne vil lidt tættere på, og det kan i sidste ende blive farligt for de optrædende eller rytterne. Det er derfor en rigtigt god idé, at sørge for at der er rigeligt afskærmning f.eks. i form af cykelhegn placeret rundt på cykelruten eller foran scenen ved byfesten eller festivalen. Hvis der er tydeligt markeret med cykelhegn, vil de fleste holde sig indenfor hegnet. Der kan altid være nogen, som vælger at hoppe over hegnet, men det vil være nemmere for sikkerhedspersonalet at spotte dem, og handle på de indtrængende. Sørg for at der er rigelige mængder cykelhegn, så ruten er markeret tydeligt op, og så gæsterne ikke er tvivl om, hvor langt fra scenen de skal stå.

Sørg også for den gode stemning

Når det handler om byfester såvel som cykelløb, skal der gerne være god stemning blandt publikum. Det vil være en rigtigt god idé at sørge for, at gæster kan få noget at drikke, mens de nyder den gode musik eller cykelrytterne, der passerer forbi. Gennem udlejningssteder kan man finde et stort udvalg af boder, hvorfra man kan sælge både alkohol og mad.

Sørg for at gæsterne har rig mulighed for at komme på toilettet og for at få noget at drikke

Byfester og festivaler er ofte forbundet med, at man drikker rigelige mængder af alkohol. Derfor er det vigtigt at gæster har mulighed for at komme på toilettet, da alkoholindtag ofte sætter gang i blæren. Det er også en god idé at gøre det muligt for publikum at fylde vandflaskerne gratis, så de ikke dehydrerer.

Cykelhegn til køen

Brug også gerne cykelhegn til at markere en kø hen til autografskrivning ved byfesten eller festivallen. De tydelige hegne vil gøre det nemmere for publikum at navigere i køens start og slutning, når de er markeret med cykelhegn. På samme måde kan også køen til toiletbåsen gøres mere tydelige og afskærmning ved de forskellige spisesteder og alkohol steder. Der kan endda markeres ruter, så køen bliver ført rundt i en slags labyrint. Det vil gøre, at køen ikke fylder så meget ud over de åbne arealer, og på den måde vil der være plads til både gæster, der gerne vil hygge og dem der står i kø til mad, alkohol og toilet.