træterrasse

Alle kender til det, at man vil have sin have til at se så pæn ud, som overhovedet muligt. Dette inkluderer både blomsterne, græsset, men også ens terrasse. Det kan være, at man vil have en basal cementterrasse, en betonfliseterrasse eller en lækker træterrasse.  

Mange prøver at lave disse terrasser selv, hvor det kan ende ud i, at man ikke får det resultat, som man var ude efter. Det er derfor en god idé at have professionel hjælp indover, så man ikke får lavet forskellige udregninger på længden af pladerne, om den er i vatter, eller om man har fået beskyttet træpladerne med et ordentligt materiale. Det er netop derfor, at denne artikel er lige den rette for dig. Her vil du se fordelene ved at få professionel hjælp til din træterrasse. 

Gør det selv, med råd 

Når man skal bygge en træterrasse, er der flere parametre, der er i spil. Hvis man ikke får dem gjort ordentligt, kan terrassen ikke se ud, som man har lyst til. Hvis man har sat sig fast på, at man bare skal lave sin terrasse på egen hånd, så kan en professionel stadig være inde over projektet og give gode råd. Har du for eksempel tænkt på, hvordan du skal få din terrasse til at føles varm at gå på? Er du opmærksom på, at en træterrasse kræver meget vedligeholdelse, og skal derfor have olie hvert andet år? Eller ved du heller ikke, hvilken træsort som er bedst til diverse slags træterrasse og vejrforhold, som måtte forekomme.  

Få den professionelle hjælp 

Hvis man i stedet vil have den professionelle hjælp, da det virker uoverskueligt at gøre det selv, vil man ikke fortryde det. Det er jo en service, man betaler for, så den professionelle hjælp kommer til at stå for alt, når det kommer til opbygningen af terrassen.  

Det første, der startes med, er, at det klarlægges hvad du som kunde har af ønsker til din terrasse. Forventningerne fra dig kommer til at blive rettet, alt efter hvad der er fysisk muligt at lave. Der er tale om størrelsen af terrassen, hvilken form den skal have og hvordan den skal passe ind med resten af haven.  

Når dette er klart, bliver der lavet arbejdstegninger, så alle målene er korrekte. Endnu en meget vigtig ting, når det kommer til at få professionel hjælp til din træterrasse, er hvordan man vælger den rigtige type træ, og hvordan det skal behandles. De mest normale behandlede typer er trykimprægneret træ, hårdt træ og komposit.  

Sidst men ikke mindst, så skal man være opmærksom på prisen. Dette er selvfølgelig en service, der kommer til at koste mere end at gøre det selv. Man kan dog være sikker på at ens terrasse kommer til at se ud, præcis som man har lyst til. Priserne for en træterrasse starter ved 5000kr og afhænger ellers af, hvor stor den skal være og hvilket slags træ, der skal bruges.