black friday vin

Så er der ikke længe til årets helt store forbrugsfest bliver sat i gang – nemlig på Black Friday som i år falder på d. 27. november 2020. Som forbruger kan man ikke andet end at elske dagen, eftersom det er en oplagt mulighed for at købe billige julegaver eller forbrugsvarer til sig selv til en exceptionel god pris. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvor du kan finde billige tilbud på Black Friday vin d. 27. november.

Omvendt for virksomheder er der tale om et had-kærligheds-forhold, eftersom prisen presses i bund, hvilket presser avancen tilsvarende længere ned. Nogle virksomheder tjener slet ikke penge på dagen, men må leve i håbet om, at kunden vender retur en anden gang.

De bedste tilbud er hos Jysk Vin

På Black Friday er det oplagt at købe god vin, da der helt sikkert ville være rigtige mange gode tilbud. Vin kan altid nydes, men kan selvfølgelig også bruges som julegave, firmagave og lignende. Jysk Vin har et stort udvalg af både rødvin, hvidvid, rosé, men også spiritus flasker såsom gin, som i øvrigt er blevet ekstremt populært blandt unge gin-fanatikere disse dage. Hvert år holdes der en kæmpe Black Friday vin fest på jyskvin.dk, hvor der er mulighed for at finde de bedste flasker til en god pris. Er du i tvivl om, hvad du skal købe, har de også en ganske fortrinlig kundeservice og chatfunktion, hvor du har mulighed for at få god vejledning og hjælp til at udvælge de bedste vine.

vin black friday

Kæmpe univers af opskrifter

Udover en fantastisk kundeservice så finder du også et kæmpe univers af drinks- og madopskrifter hos Jysk Vin, der går hånd-i-hånd med deres brede sortiment af vine fra både Frankrig, Tyskland, Spanien USA m.fl.

Er du i tvivl om, hvilken rødvin der skal bruges til flæskestegen eller anden til juleaften, så kan du hurtigt finde en række gode forslag i deres blogunivers, som komplimenterer de sprøde flæskesvær eller den veltilberedte andesteg.

Hvis det er nytårsfesten, som du allerede er ved at sammensætte, så frygt ej for du kan også finde andet end julemad. Hos Jysk Vins blogunivers finder du også en bred vifte af opskrifter til både forretter, hovedretter og desserter. Til nytår er det også oplagt at servere nogle lækre drinks, som du også kan finde inspiration til hos Jysk vin.

Det kunne f.eks. være en en klassisk Gin Hass eller Aperol Spritz, uanset hvad du er til, kan du både finde opskriften og ikke mindst et par gode flasker spiritus.

Du kan gode glæde til Black Friday, for der vil være lækre tilbud på vine både Bourgogne, Barolo, Bordeaux, Châteauneuf-du-Pape, Zinfandel, Riesling og Portvin.