E-juice

Er du lige startet med at ryge e cigaret? Du har måske allerede købt en? Så mangler du bare at få kigget på e væske, så du kan få den smag, som du ønsker.

Der kan være mange grunde til, at man ryger e cigaret. Nogle gør det fordi, at de er ved at stoppe med at ryge de almindelige cigaretter, og så er der selvfølgelig også dem, som foretrækker e cigaretten frem for den almindelige.

Når man ryger e cigaret, skal man naturligvis også have fat i e væske, og det er her, at det godt kan blive lidt mere besværligt – for der er simpelthen så mange forskellige at vælge imellem. Her kan du se meget mere om, hvordan du vælge den e væske, der passer til dig.

En sundere rygevane end almindelige cigaretter

Det kan være, at grunden til, at du leder efter en god e væske, er fordi, at du lige er stoppet med at ryge de almindelige cigaretter – eller i hvert fald prøver. For hvis man har meget svært ved at stoppe med at ryge, er e cigaretterne nemlig et udmærket alternativ.

Selvfølgelig er der ikke nogen former for rygning, som er super gode for kroppen, men hvis du synes det er meget svært at stoppe helt, er det bedre at tage små skridt ad gangen end slet ikke at stoppe.

Og det er så her e cigaretter og e væske kommer ind i billedet. Her kan du gøre klogt i at vælge en e væske, som ikke smager af de almindelige cigaretter. Vælg eksempelvis en frugtsmag eller lignende, så du ikke kommer til at savne cigaretterne.

Mange smage at vælge imellem

Når man skal vælge, hvilken e væske man gerne vil have, så kan det godt være lidt af en beslutning, for der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge imellem. Hvis du godt kunne tænke dig nogle af de mere søde smage, så er der naturligvis mulighed for det. Det kan også være, at du er mere til noget, der er lidt stærkt, eller i hvert fald friskt fremfor sødt, og så kan du selvfølgelig også det.

Det er såmænd også muligt at få en smag af tobak, som altså kan minde lidt mere om end almindelige cigaret og give følelsen af, at man ryger. Hvis man er i gang med et rygestop, er det dog ikke sikkert, at det er den smarteste løsning, da man kan komme til at savne smagen af en almindelig cigaret.

Skift ud en gang imellem

Det gode ved disse mange e væsker er jo, at man nemt kan skifte dem ud. Hvis du eksempelvis har en periode, hvor du kører med en e væske med appelsinsmag, men det ikke rigtig falder i din smag, så kan du hurtigt købe en ny.

Du kan også gøre det til et projekt, at du skal have prøvet en masse forskellige e væsker, så du også kan anbefale nye slags til dine venner. Vigtigt er det i hvert fald at sige, at mulighederne er mange!