anatomi

Fysiologi og anatomi er to beslægtede områder inden for videnskaben, som begge hjælper os til at forstå, hvordan den menneskelige krop hænger sammen. Børn begynder tidligt at få en fornemmelse for, hvad det vil sige at have en krop, og derfor finder mange børn også en stor glæde i at tilegne sig viden om kroppen.

Hvis du gerne imødekomme barnets interesse for kroppens anatomi, kan du med fordel besøge Legeakademiets hjemmeside, hvor du kan finde alverdens interessante og spændende former for legetøj til læring.

Legeakademiets brede udvalg af learning resources

Learning resources dækker over alle ting, der har et udviklings- eller uddannelsesmæssigt formål. Studerendes mest almene learning resources er således blandt andet deres linealer og deres computere. Underviseres typiske learning resources er de fagbøger, som danner udgangspunktet for undervisningen. Og børns learning resources er alle de ting, som i dagligdagen hjælper dem på vej til at udvikle sig som mennesker og tilegne sig nye kompetencer. Vendespil, malebøger og tællerammer er alle eksempler på learning resources for børn.

Legeakademiet specialiserer sig både i learning resources målrettet voksne og børn. Børnekategorien omfatter blandt andet balancesæt, bygge- og træklodser, kemisæt, legeværktøj og magnetlegetøj. Anatomikategorien er særligt egnet til de børn, som særligt interesserer sig for kroppen og måske allerede i en tidlig alder begynder at lege læger eller sygeplejersker. Interaktive t-shirts, anatomimodeller, puslespil, bøger og kirurgsæt er blot et par eksempler på, hvad du kan finde i denne kategori.

anatomi

Fordelene ved learning resources

I modsætning til for eksempel streamingtjenester har learning ressources den fordel, at de tillader børn tidligt at forbinde læringsprocesser med noget, der er sjovt. Mange undersøgelser viser, at børn lærer allerbedst, når de har ting i hænderne, og derfor bør du være opmærksom på, at dit barn ikke for ofte overlades til en tablet eller til en computer. Vores nysgerrighed er som regel allerstørst, når vi er børn, og derfor bør du udnytte denne tid i dit barns liv og sørge for, at barnet udfordres, stimuleres og udvikles. I så fald vil dit barn med garanti have nemmere ved at komme igennem folkeskolen. Når barnet kommer i gymnasiet, vil det med stor sandsynlighed fortsat betragte læring som en gave. Og barnet vil kunne tage denne indstilling med sig på universitetet og i det senere voksenliv.

Derfor bør du handle hos Legeakademiet

I dag findes der mange forhandlere af anatomilegetøj og andre learning resources. Hvis du laver en hurtig online søgning, vil du kunne få dette bekræftet. Dog er der rigtig god grund til, at du bør starte hos Legeakademiet, hvis du leder efter lærerigt legetøj til dit barn.

Legeakademiet har først og fremmest et enormt udvalg, der omfatter legetøj for enhver smag. Deres priser er dertil blandt de bedste, du kan finde på det danske marked. Tøver du stadig med at foretage din bestilling, bør du tjekke deres kundeanmeldelser på Trustpilot. Legeakademiet har mere end 17.000 anmeldelser, og langt de fleste anmeldere kvitterer med 5 ud af 5 stjerner til siden.