børsteorm

Det er med fiskeri som med så meget andet. Det er ikke særlig underholdende, hvis du ikke er god til det.

Hvis fisketuren skal være sjov at tage på, skal den inkludere fangst, ellers er det bare koldt og en lang dag at bruge ved vandet. Så få styrket dine kompetencer med fiskestangen i hånden.

En virkelig god idé til en styrkelse af dine fiskeevner er at købe kvalitets lokkemad som f.eks. børsteorm. Fiskene er ikke dumme og heller ikke sultne efter dårlig mad, de kræver en lækker kost – udnyt det.

børsteorm

Brug børsteorme, som fiskene har lyst til at spise

Helt grundlæggende er der visse ting, du skal have styr på, inden du spankulerer ud på en fisketur. Du skal have dig en stang, nogle blink, en prop og gerne nogle fiskekroge – som et minimum.

Har du det, er du allerede et skridt henne mod en fangst. Nu kommer det lidt mere besværlige så. Du skal have viden om, hvor, hvornår og hvordan du skal bruge dit udstyr.

Det giver f.eks. ikke altid så god mening at fiske med prop ved kyst og ingen mening at fiske efter havøredder med store blink i en sø.

Ej heller giver det mening at stikke noget mærkelig foder med en besynderlig lugt på din fiskestang, hvis du vil have en fisk med hjem.

Det, du skal bruge, er børsteorm. Organiske produkter er nu engang det bedste, hvis du ønsker dig en fisk til aftensmad, og her er en børsteorm bare klassisk madding, du aldrig går galt i byen med.

Fiskene bliver selvfølgelig også snydt af dit blink, hvis det ser appetitlig ud eller hvis de kan få øje på det. Det er nu engang bare bedre med organiske produkter, som fiskene kender og stoler på.

Hold øje med søens eller kystens eksperter

Er du en smule i tvivl, om det giver mening at smide en børsteorm ud, hvor du fisker? Så kig hellere efter, hvad de andre fiskere i nærheden gør.

Der er generelle regler for, hvad du skal gøre, når du fisker i sø og hav f.eks. Skal du have den fulde ekspertise er det dog værd at bide mærke i, hvad fiskerne gør ved lige netop din sø, din kyst.

Her er det både det udstyr de bruger samt deres placering og kast. Du skal ikke være bange for at spørge. Måske får du en flabet kommentar eller måske får du en fangst med dig hjem.

En sjov fisketur inkluderer en fangst

Og fangsten er absolut nødvendig! Af samme årsag kan du være uheldig, at fiskeren du spørger til råds giver dig et flabet svar – de vil have fiskene for dem selv.

Det kunne også være, at de simpelthen er uinteresserede i at give tips og tricks til personer, der bare lige er ude for sjov.

Hyggen finder du på fisketuren, men den må aldrig stå alene.

Så læg dig i selen, gør dig umage og sæt dig ind i, hvad du skal bruge, hvor du skal kaste fra, hvor langt du skal kaste osv. Med lidt anstrengelse og det rette udstyr, skal du nok fange dig en fisk eller to.