https://flisebent.dk/kategori/bad/fliser-til-bad/

Er du ved at bygge nyt hus, eller trænger badeværelset bare til en overhaling? Uanset hvad, så kan det være en svær opgave at planlægge, hvordan det nye badeværelse skal se ud. I denne artikel får du lidt hjælp til nogle af de beslutninger, der skal tages. Så hvis du er ved at rive dit hår ud over dit nye badeværelse, så læs med her!

Badeværelsesfliser

Måske tænker du, at det naturligvis giver sig selv, at badeværelsesfliserne er en vigtig del af badeværelset. Hvilken stil, farve, mønster og størrelse du vælger kommer til at have en kæmpe indflydelse på resten af indretningen. Hvis du mangler inspiration, så kan du købe badeværelsesfliser her.

Der er rigtig mange forskellige badeværelsesfliser at vælge imellem, men det vigtigste er, at de passer til resten af dit hjem. Ellers kommer badeværelset til at føles som et helt forkert rum i huset, og det skal du helst undgå! Så vær sikker på at du har en ide om, hvad resten af hjemmet kommer til at ligne stilmæssigt, så du kan matche det med dine badeværelsesfliser.

Toilet

Når denne artikel nu nævner toilet, så er det faktisk mest i forhold til valget mellem et stående eller et væghængt toilet.

De væghængte toiletter bliver mere og mere populære, da de æstetisk er rigtig flotte, og så fylder de ikke lige så meget som normale toiletter.

Til gengæld er de sværere at hænge op og kræver mere VVS-arbejde, og så er de tit også dyrere end de normale toiletter. Så kig på dit budget, før du beslutter dig for hvilket toilet, der skal bo på dit badeværelse.

Badekar eller ej?

Endnu en beslutning der skal tages om dit badeværelse er, hvorvidt du vil have badekar eller ej. Det kommer selvfølgelig an på både plads og budget, men hvis begge dele er til stede, så burde du overveje et badekar. Men kun hvis du kommer til at bruge det!

Hvis du ikke er god til at sidde stille i lang tid, så burde du måske tænker over, om et badekar nu også er rigtigt for dig. Det er oplagt til afslapning efter en lang dag på arbejde, men nogle mennesker er bare ikke fan af dem. Så det kommer helt an på, hvad dine behov er.

https://flisebent.dk/kategori/bad/fliser-til-bad/

En eller to håndvaske

Flere familiehjem i Danmark får efterhånden installeret to håndvaske på badeværelset. Det skyldes ofte, at både børn og forældre skal bruge vasken til mange ting i løbet ad dagen. Især til tandbørstning om morgen og aften, kan det være fordelagtigt, hvis der er nok plads til, at I kan stå flere og være i gang på samme tid.

Men to håndvaske kræver naturligvis mere plads end én, så det er vigtigt, at du tager højde for, at den ekstra håndvask kommer til at sluge noget plads på selve bordpladen. Inde på gæstetoiletter giver det oftest heller ikke mening at have mere end én håndvask.

Et byggeprojekt er en lang proces, og derfor er det træls, hvis du til sidst står tilbage med et uønsket resultat. Men nu har du forhåbentligt lært lidt om hvilke overvejelser, du skal gøre dig, når du planlægger dit nye badeværelse.