Udtrykket ”det er kun, fantasien, der sætter grænserne” er lige præcis rigtigt, når det handler om, at I hos www.flisestudiet.dk kan få lige netop det badeværelse, I altid har gået og drømt om. Hvad er din vildeste drøm i badeværelser? Det kan næsten være svært at få frem, når man endelig skal. Men i denne artikel vil vi se lidt nærmere på nogle af mulighederne, så du får ny fliser inspiration til, hvad der kan lade sig gøre. Så stig ombord på drømmetoget og stig af, når du synes, at der er noget, der tiltrækker dig. Måske finder du den helt rette fliser inspiration.

Badeværelse som en prinsessedrøm  

Et prinsesseagtigt badeværelse, kan for eksempel være med perlemorsfliser, der i smuk stil lyser op i hvidt design. Her kan man indføre smukke store gulvvaser med liljer i, stille alle sine lækre parfumer og spaprodukter frem og få en stil i lyst design med lyse fliser. Det vil være komplet med lækre håndklæder, en fin bænk til at sætte sig på, når man skal redde sit, hår, have creme på eller tørre sit hår efter badet. En smuk kimono eller badekåbe kan også hænges frem i badeværelset, så du lige straks efter badet kan tage den på og få det varmt og lækkert.

Få fut på farverne

Er du ikke prinsesse eller bare har behov for en helt anden stil, kan det også være en ide at sætte ekstra fut på farverne. Her kan citrus grønt, knaldrødt eller blåt være den gennemgående farve i badeværelset, så der kommer et flot energiboost ind i rummet. Her kan der enten suppleres med flere ting af samme farve i rummet eller man kan gå kontra og tilføre noget mere neutralt eller hvidt, sort, hvis man gerne vil have ting i rummet, der matcher med kontrastfarver.

Italiensk luksus

Når I skal lave det ultimativt lækreste badeværelse, kan I også kigge til Italien og få lavet et italiensk luksusbadeværelse med marmorlook, en lang bænk i rummet og måske en flot, høj vask og et badekar på løvefødder. Her kan fliserne være i mere neutrale farver såsom hvid, brun eller grå og stilen er afdæmpet med et touch af stil, alt efter hvad din fliser inspiration er. Dette rum vil emme af luksus, og måske kan man endda være så dekadent, at man tager en lille tapas platte med ud i badeværelset, som man kan nyde, mens man går i badekarret, står og reder hår, barberer sig eller andet.

Det bæredygtige valg

Det vigtigste ved jeres valg af fliser er, at I søger fliser inspiration og sluttelig vælger en stil og nogle farver, som I ved, vil være noget, som I vil kunne lide i mange år fremover. På denne måde kan I sikre jer, at badeværelset holder i mange år, uden at skulle skiftes ud. Det skal trods alt være et badeværelse, som I nyder at bruge hver eneste dag, for det er et rum, som man tilbringer mange timer i. Har I børn, skal disse også kunne bruge det hver eneste dag. Find mere fliser inspiration på hjemmesiden, når I kigger på nyt badeværelse.