stort spejl

Badeværelset er et af husets vigtigste rum. Badeværelset er ofte det første vi ser, når vi står op, og det sidste vi ser, når vi går i seng. Det skal gerne ose af velvære og elegance, så det kan godt betale sig, at bruge noget energi på at gøre det flot. Har du brug for hjælp til at indrette dit badeværelse, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig både tips til når du renoverer dit badeværelse samt nogle indretningstips, der kan være med til at sætte prikken over i’et.

Find et stort spejl

Det er et must, at have et spejl på dit badeværelse. Det kan dog godt være noget af et projekt, at vælge hvilket spejl det skal være. Over håndvasken skal du helt klart vælge et stort spejl. Det både er praktisk og flot. Et stort spejl vil nemlig være med til at skabe lysspil i rummet og dermed også få det til at syne større. Afhængigt af hvilken stil du går efter, kan du vælge et spejl, der passer til. Et spejl messing kan f.eks. være utrolig pænt og elegant. Du kan også vælge et stort spejl med lys i eller måske med en flot ramme. Det afhænger udelukkende af, hvad du bedst kan lide.

stort spejl

Vælg nogle flotte fliser

Er du i gang med at renovere dit badeværelse, så står du garanteret overfor at skulle tage stilling til gulvbelægning, vægbeklædning og beklædning i brusekabinen. Der er mange forskellige ting at vælge og meget af det vil også kunne blive flot. Der er dog ikke noget, der slår nogle flotte fliser. Fliser har gennem tiden altid været på mode og det er de også nu. Rigtig mange vælger at beklæde alle badeværelsets vægge med fliser. Nogle vælger kun at have gulvfliser, men de fleste har i hvert fald fliser i brusekabinen.

Planter, planter og atter planter

For at gøre dit badeværelset smukt og levende, skal du have nogle planter derind. Hvis du har et vindue på dit badeværelse, så vil dine planter absolut elsker, at stå på badeværelset. Den højere luftfugtighed vil være helt ideel til tropiske planter, der ellers kan være svære at holde i live. Ved at placere en hængeplante tæt på dit store spejl, kan du også skabe en effekt af, at der er flere planter i rummet end der egentlig er. Har du ikke et vindue, kan du købe nogle flotte plastikplanter.

Skab sammenhængskraft

Når du indretter og renovere dit badeværelse, er det vigtigt, at du får skabt sammenhæng mellem de forskellige elementer. Det gør du f.eks. ved at have nogle fliser der går igen og vælge nogle farver, der passer sammen. Har du købt et stort spejl med ramme, er det f.eks. en god idé at matche rammens farve til andre elementer på badeværelset. Vælg greb og armatur, der passer sammen og vælg en håndvask og et toilet, der også har samme farve og udtryk, så rummet er strømlinet og rart at se på.